Greenyourself-Brenda-Bas

Brenda Bas
Voedingsdeskundige

GreenYourself is een initiatief van Brenda en Edwin Bas.
GreenYourself gaat over je levensenergie, je vitaliteit vanuit een natuurlijke basis. Een gezonde leefstijl hoort daarbij: goed eten, voldoende bewegen, niet teveel stress en genieten van het leven, jóuw leven. Wat voor jou de beste leefstijl is, daar helpen we je graag bij. Met alle kennis en mogelijkheden die we hiervoor in huis hebben. Wil je starten met een persoonlijk consult? Meedoen aan een leefstijlweek?
Meer weten over de kracht van voeding? Maak een keuze uit één van de mogelijkheden op de website of neem contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek. Mail naar: info@greenyourself.nl


Als je gezond bent heb je  wel 1.000 wensen

Als je gezond bent dan kun je van alles ondernemen in je leven. En dat wil je ook: je wilt een bijdrage leveren in je werk of privé, vanuit de talenten die je bezit. Je wilt erop uit trekken in de natuur en leuke dingen doen. Genieten met je vrienden en familie. Mooie reizen maken.
Kortom: als je gezond bent, dan heb je wel 1.000 wensen.


Als je ziek bent heb je er nog maar 1

As je niet gezond bent dan is er maar één ding dat je wilt: weer gezond worden. Greenyourself helpt je met de allerbeste zelfzorg om jouw gezondheid op nummer 1 te zetten zodat je je 1.000 wensen kunt leven. 

edwin-bas

Edwin Bas
Leefstijlgeneeskunde

Ik ben Edwin Bas. Ik was jarenlang werkzaam in de reguliere gezondheidszorg. Na de Master OERsterk opleiding besloot ik de brug te willen slaan tussen de reguliere- en de complementaire zorg. Als specialist in de leefstijlgeneeskunde doe ik dat nu.
Ik behandel mensen met chronische klachten op een effectieve manier met positieve resultaten.

 

Als behandelaar stel ik ‘de mens’, met zijn reacties op de leefomgeving, centraal.

Mijn motto is: Er staat wat AAN (chronische stress, afweersysteem en het energiesysteem) en er staat wat OPEN (alle slijmvliezen). Daardoor raken we in ontsteking. Dat kost veel energie.

Dus: er moet wat UIT en wat DICHT. Primair d.m.v. leefstijladvies en de juiste voeding maar ook met (tijdelijke) hulp en ondersteuning van bepaalde supplementen.

 

Ik kan de persoonlijke “gezondheidswaarden” van mijn cliënten meten aan de hand van: bioresonantie, spier-, microbioom-, bloed-, en gentesten.

 

Na de metingen en mijn uitgebreide anamnese kan ik een duidelijk advies geven op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie. De fysieke en mentale gezondheid komt zo voor de meeste mensen weer binnen handbereik. Ik bezit een gedegen kennis over de reguliere gezondheidszorg en weet daardoor, ook bij ernstige ziekten, goed in te schatten wanneer en hoe ik moet (be)handelen.

 

Naast behandelaar ben ik, als creatieve geest, actief als ontwikkelaar in de leefstijlgeneeskunde. Ik heb een eigen supplementenlijn ontwikkeld onder de naam Allfit. Deze supplementen zijn GMO vrij en zoveel mogelijk op natuurlijke basis en van plantaardige oorsprong. De producten komen uit Nederland en Zweden en garanderen de hoogste biologische beschikbaarheid en de beste opneembaarheid.

 

Om ook andere therapeuten te leren werken met de methode die ik heb ontwikkeld, is er een Allfit vitaliteitsopleiding in het leven geroepen. Deze opleiding is geaccrediteerd, zie Allfit.nl.

 

Mijn indrukwekkende verblijf bij een Indianenstam in de Amazone in 2018, de Huni Kuin indianen, ligt aan de basis van mijn ommezwaai van de reguliere naar de complementaire geneeskunde. De Huni Kuin leven zonder elektriciteit, telefoon, bewerkt eten en ijskasten. Ze hebben geen materiële welvaart maar ook geen chronische stress. En ook geen chronische ziektes zoals diabetes, reuma, astma, psoriasis, ziekte van Crohn en dementie om er enkele te noemen. Na mijn tijd bij de Indianen wilde ik niet langer alleen blijven werken aan symptoombestrijding via het reguliere circuit.

Er was bij mij een zaadje geplant om mij op leefstijl, voeding en stress toe te gaan leggen.

 

In de afgelopen jaren heb ik ook diverse sessies gevolgd bij ‘iceman’ Wim Hof en kickbokser Alistair Overeem die mij hebben gemotiveerd de kracht die wij in ons hebben, aan te spreken en te benutten.