B A K K E N   M E T  D E   B L E N D E R
Van bananenbrood tot pizza, gezond & glutenvrij!

Veel mensen denken bij een blender alleen aan het maken van smoothies. In het Greenyourself kookboek laat ik zien dat je nog veel meer kunt maken met een hogesnelheidsblender: van courgette cake tot kruidenpesto’s, je maakt het zonder veel moeite, zeker als je werkt met de speciale blenderkan voor droge ingrediënten. Met deze kan maak je in een mum van tijd hoogwaardig meel van kikkererwten, maïs, boekweit, spelt of havermout dat je vervolgens verwerkt tot een beslag voor bijvoorbeeld een cake of pizza. Ook het malen van kruiden in deze kan is een aanrader: het aroma van gemalen kaneelstokjes of andere oosterse kruiden als laos zul je niet snel vergeten als je dit zelf tot poeder hebt geblend.

Onderin de droogkan zit een speciaal kleedmes dat zowel een luchtig beslag als een vastere massa als notenpasta tot een homogene massa mengt. Dankzij de vorm van dit mes schep je de massa er ook weer makkelijk uit.

Volg je toevallig onze creatieve bakkoningin van Oh My Pie! Marike Bol? Veel van haar baksels maakt zij met ‘onze’ droogkan! Marike’s enthousiasme werkt heel aanstekelijk, lees maar.
Ook VIP Health & Nutrition geeft op Facebook een inspirerend voorbeeld hoe je zelf gezond meel kunt maken, ook met de droogkan.

Profiteer van onze super scherpe zomeraanbieding om snel en moeiteloos je eigen baksels te maken!

print

Geef een antwoord