De appel valt niet ver van de stam..

Mijn oudste dochter woont sinds kort samen met haar vriend. In, zoals ze het zelf noemt, een echt ‘grote-mensen-huis’. Een groot verschil met het studentenhuis van voorheen, waar de keuken een ruimte was waar je niet voor je plezier gaat zitten. Herkenbaar?

Als cadeau gaven we haar en haar vriend een mooie keramische airfryer. Niet het allergezondste cadeau vond ik zelf, maar…. gezien de 80/20 regel en het vinden van de gouden middenweg enzo, dachten we: als zij er blij van worden dan is het ok.

Wat schetste echter mijn verbazing: al snel stuurde ze enthousiast foto’s door van de leukste groente gerechten: salades met hoofdzakelijk groentes, peulvruchten, noten! Het zag er prachtig uit én heel gezond! En ze werden gemaakt in…. de Airfryer!

Wat bleek? De dagelijkse treinreis naar het werk in Den Haag gebruikt mijn dochter tegenwoordig om inspiratie op te doen voor het bedenken van een leuke avondmaaltijd. Met name tijdens de terugreis bedenkt ze wat er aan groente in huis is, en daarmee stelt ze de leukste en lekkerste gerechten samen. Meestal vegetarisch, maar niet altijd. Eenmaal thuis is de bereiding met de airfryer zo gepiept.

Heel slim maakt ze vaak een grote portie van alles, zodat ze de volgende dag een gezonde salade mee kan nemen naar het werk. De dagelijkse groente inname ging zonder moeite met sprongen omhoog, mede vanwege de handige weegschaal die aan de bovenkant van de airfryer aanwezig bleek! Ik was enorm verrast en onder de indruk! En natuurlijk trots. En zij had een nieuwe hobby gevonden en heeft de zelf ontwikkelde recepten nu gebundeld in een heel leuk Receptenboekje voor de Airfryer!

 Dit jaar bestaat Greenyourself 10 jaar! In 2013 begon ik met de 1e groene smoothie workshops, gemaakt met de bianco hogesnelheidsblender. En ik maakte de website greenyourself.nl. Al 10 jaar lang inspireer ik mensen nu met gezonde, vitale voeding. En dat mag gevierd!

Gezonde voeding is voor iedereen belangrijk. Ik wil je graag blijven inspireren met vitale voeding die je makkelijk, lekker en snel maakt. En niet alleen met de hogesnelheidsblender als belangrijkste keukengereedschap. Daarom doen we een feestelijke actie met de populaire Wartmann keramische airfryer. Deze airfryer is als één van de weinigen op de markt pfas-vrij dus niet beschadigend voor je gezondheid!

Je bestelt de Airfryer tijdens de actie voor EUR 159,-*) in plaats van EUR 169,-. En het unieke receptenboekje voor de Airfryer t.w.v. EUR 9,95: dat krijg je er gratis bijgestuurd!

Heb je interesse? Wacht dan niet te lang met bestellen want deze Airfryer is erg gewild.

 

*) zo lang de voorraad strekt.

print

Geef een reactie