“3 Ingrediënten voor een fittere jij!”

De kleinste veranderingen maken vaak het grootste verschil! Je kunt dit verschil maken als je weet wat je lichaam nodig heeft. Maar hoe kom je hier achter? Ieder mens en ieder lichaam is namelijk uniek. Toch geldt voor iedereen dat je vitaliteit een totaalpakket is. Als dit totaalpakket in balans is, kun je goed voor jezelf zorgen en ervaar je al snel plezier in je leven, je zit ‘lekker in je vel’. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn er diverse knoppen waar je zelf aan kunt draaien. Klinkt dit interessant?

Kom dan op vrijdag 17 maart naar de workshopmiddag: “3 ingrediënten voor een fittere jij!”

Brenda Bas, Denise Boon en Doriene Verzijlenberg zullen die middag hun kennis en inspiratie op het gebied van voeding, bewegen en darmgezondheid vanuit 3 aanvullende perspectieven met je delen.

Doriene ziet het lichaam als een totaalpakket. Als fysiotherapeute, vitaliteitscoach en personal trainer zal ze uitleggen aan welke knoppen je zelf kunt draaien om je vitaal en in balans te voelen. Doriene is ook de eigenaresse van personal gym “Fytaal” waar de workshopmiddag wordt gehouden.
Denise is orthomoleculair darmspecialist, histamine expert en life coach. Zij zal vertellen over de magische mechanismen in ons lichaam en dan specifiek over de spijsvertering en de darmen (ons ‘2e brein’).
Als voeding- en leefstijlcoach én auteur van het boek ‘Greenyourself’ zal Brenda je vervolgens meenemen in haar passie voor vitale voeding. Wat is de kracht van voeding en hoe maak je dit op een lekkere, snelle en makkelijke manier klaar? Brenda bereidt gezonde en lekkere hapjes ter plekke die je natuurlijk ook kunt proeven!

De workshop vindt plaats in Baarn op vrijdagmiddag 17 maart a.s.

Locatie: Fytaal Personal Gym, Goeman Borgesiuslaan 19, 3741 CP Baarn

Tijd: van 15.00 – 17.00 uur

Kosten: EUR 24,- inclusief proeverij vitale voeding.

Wacht niet te lang met aanmelden voor deze leerzame en interactieve workshopmiddag, het aantal deelnemers is beperkt!

print

Geef een reactie