Eet je Fit

Een bekend spreekwoord zegt:

Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.

Precies dit uitganspunt is richtinggevend geweest bij het maken van het Eet je Fit programma. Het spreekwoord kent daarnaast nog de volgende interessante uitbreiding:

Leer een man leren
en hij hoeft niet elke dag meer vis te eten.

Het Eet je Fit programma kan niet beter samengevat worden dan met deze spreuk. Het programma geeft een effectief antwoord op actuele vragen van zóveel mensen:

  • Ik blijf me moe voelen, hoe komt dit?
  • Ik voel me niet heel fit, waar komt dit door?
  • Ik slaap slecht, wat kan hier de oorzaak van zijn?
  • Ik val maar niet af, doe ik iets fout?
  • Ik heb vaak moeite met concentratie op mijn werk, wat kan ik hieraan doen?

Veel mensen gaan met bovenstaande vragen naar de huisarts en krijgen na een check te horen dat de arts niets heeft kunnen vaststellen. Er lijkt dan niet veel anders over te blijven dan maar weer door te gaan. Maar ondertussen voel je je nog steeds niet beter.

Met het Eet je Fit leefstijlprogramma ga je je lichaam beter begrijpen. Je leert wat de kracht is van de 2 belangrijkste leefstijlpijlers: voeding en beweging. Je leert wát goede voeding is én wat voeding dóet in je lichaam. Dat wil zeggen: als je het daarvoor de kans geeft. En daar zit nu net de crux. Hóe stel je je lichaam in staat om voldoende energie aan te maken uit je voeding? Dat en nog veel meer leer je, ervaar je en breng je in de praktijk tijdens het 12-weekse leefstijlprogramma Eet je Fit dat je gewoon vanuit huis kunt volgen. Ben je benieuwd? Bekijk het korte introductiefilmpje: 

 

 

De eerste deelnemers hebben het programma inmiddels doorlopen. Dit is wat zij hebben ervaren:

Rineke 72 jaar: “Sinds ik het leefstijlprogramma Eet je Fit heb gevolgd doe ik aan Intermittent Fasting. Ik merk dat het goed is voor mijn bloedsuikerspiegel. De recepten die gedeeld worden in het programma zijn gezond en heel smakelijk. Ik durf nu ook veel meer gezonde oliën te gebruiken, ik wist niet dat dit zo goed is voor mij.

Verder kook ik tegenwoordig veel uit het Greenyourself receptenboek van Brenda. Het werkt eigenlijk als een bijbel voor mij. Ik ben nog nooit eerder met een kookboek zo bezig geweest maar ik ben thuis meteen lekker aan het koken en bakken geslagen. En nu zit het in mijn systeem en maak ik met liefde dingen klaar voor mezelf.

Ik heb echt mijn gezondheid kunnen verbeteren en kan nu goed de regie zelf houden. “

Ook deelneemster Anja, 69 jaar, deelt haar ervaring nadat zij het Eet je Fit programma heeft gevolgd samen met haar man Fred:

Na het Eet je Fit programma zijn Fred en ik anders blijven eten dan dat we daarvoor deden. Het Greenyourself receptenboek is hierbij voor ons een enorme steun geweest. We kunnen nu niet meer zonder! We maken elke dag recepten uit dit boek en vinden het heerlijk. Sowieso houden we ons ook nog steeds aan intermittent fasting, we eten slechts 2 maal per dag. We voelen ons hier heel goed bij en zijn veel gewicht kwijtgeraakt. Fred inmiddels 15 kilo en ikzelf zo’n 7 kilo. We zijn echt anders gaan leven en wat we merken is dat we veel bewuster ervaren welke voeding goed is voor ons. We kiezen er bijvoorbeeld niet meer automatisch voor om vlees te eten. We voelen een natuurlijke afstemming op wat er klopt voor ons lichaam en zijn beter in balans. Ikzelf ben emotioneel stabieler en ik heb meer energie. Ook zie ik dat mijn huid is verbeterd, en dat hoor ik trouwens ook van mijn omgeving.

Dat ik me niet alleen gezond voel maar het ook ben, werd ook onlangs bevestigd toen ik mijn cholesterolniveau liet controleren. Het slechte cholesterol LDL was verbeterd van 5.3 naar 2.9. Gemiddeld was mijn cholesterolniveau verbeterd van 7.8 naar 5.1. De arts heeft tegen mij gezegd: “je krijgt van mij een 10!”.

Eet je Fit heeft op een unieke manier complexe zaken op een makkelijk te begrijpen manier bij elkaar gebracht. Het programma maakt het voor heel veel mensen mogelijk om meer eigen regie te gaan nemen over hun gezondheid en energie niveau. En daar hebben we nou precies behoefte aan!🤗💚💪🏼.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

print

Geef een reactie