Keurmerk

Als één van de eerste freelancers heeft Greenyourself het officiële keurmerk ontvangen van vitaliteitsplatform De Fitte Medewerker.
En daar zijn we blij mee. Het is een erkenning. Volgens de organisatie laten we zien “dat vitaliteit een belangrijke doelstelling is voor Greenyourself”. Ook tillen we er de samenwerking mee naar een hoger niveau.

De Fitte Medewerker ziet dat Greenyourself:

  • zich positief onderscheidt van andere professionals

  • beschikt over veel kennis en kunde

  • een betrouwbare partner is  richting (nieuwe) klanten

  • Greenyourself zichtbaar en actief bezig is met vitaliteit

  • Hiermee bouwt Greenyourself mee aan een fitter en gezonder (werkend) Nederland

  • Greenyourself is een zichtbare partner van De Fitte Medewerker

  • De Fitte Medewerker spreekt met het keurmerk haar waardering uit naar Greenyourself

Samenwerking

In 2023 zijn we de samenwerking met de Fitte Medewerker gestart. Al direct hebben we veel Greenyourself voedingsworkshops verzorgd door heel Nederland. De workshops, met een duur van 1 à 1,5 uur) worden altijd voorafgegaan door een korte inhoudelijke presentatie. Deze vormt ‘de bodem’ onder de workshop. Kennis en wetenswaardigheden over vitale voeding delen we op een makkelijke en speelse manier. Ook specifieke vragen van deelnemers worden tijdens de workshop beantwoord. De workshops zijn interactief en onderhoudend, na het beantwoorden van de vragen gaat iedereen aan de slag met het maken van gezonde gerechten. Van groene smoothies tot gezonde soepen en heerlijke spreads. Naderhand ontvangen we vaak de leukste foto’s hoe mensen thuis met de recepten uit de workshop aan de slag gaan. 

Gemeenschappelijk doel

Mensen bewuster maken over waar je gezondheid van afhankelijk is en hoe je hier zelf zonder al te veel moeite voor kunt zorgen, blijft elke keer een mooie uitdaging.

Dankjewel Joris van Diepen en het team van de Fitte Medewerker voor de erkenning. We zijn er trots op en hopen samen met jullie nog veel bij te dragen aan een fitter en gezonder (werkend) Nederland!

print

Geef een reactie