Intermittent Vasten is populair. Het is ook opgenomen in het Greenyourself leefstijlprogramma Eet je Fit. Gisteren gaven we er een online workshop over op uitnodiging van onze samenwerkingspartner Care by Nature. 

Tijdens Intermittent Vasten eet je binnen een bepaald tijdsbestek van de dag. Het woord voedingsrust dekt ook mooi de lading, je organen krijgen namelijk meer tijd voor rust en herstel doordat je minder vaak eet. En dat is goed. Want we eten tegenwoordig veel te frequent, en dat geeft negatieve gevolgen voor onze gezondheid.

Je verliest tijdens Intermittent Vasten sneller vet, en valt dus makkelijker af. Ook verbetert je insuline gevoeligheid en wordt je immuunsysteem sterker. Maar hoe pas je intermittent vasten nu precies toe? Is het voor iedereen geschikt? En hoe zien de verschillende methoden van intermittent vasten eruit? Dat en nog veel meer legden we uit tijdens de workshop waar in korte tijd 200 mensen zich voor hadden aangemeld. Een mooie en zinvolle avond voor een dankbaar publiek!

print

Geef een reactie