Wow: dit is echt de beste slowjuicer!!

In de Greenyourself keuken testen we regelmatig nieuwe apparaten voor de gezonde keuken. Vandaag stond de nieuwste slowjuicer van Wartmann klaar voor de ultieme test: een worteljuice maken van winterwortel, gember en kurkuma.

Als je ooit gewerkt hebt met een slowjuicer dan weet je dat het juicen van wortels een uitdaging is. Je moet er eerst ‘frietjes’ van snijden en dan maar hopen dat de juicer het oppakt.

Vanuit Wartmann kregen we de aanmoediging de slowjuicer flink aan het werk te zetten. Nou, dat is gelukt! Zonder schroom gingen er hele winterwortels door de ‘big mouth’ naar binnen, en…. kwam er een glad sap uit aan de ene kant en zeer droge ‘pulp’ aan de andere kant.

De pulp gebruikten we direct om een carrotcake in de oven te schuiven. En, het sap… lekker opgedronken voor een energie boost.

Waarom maakte deze slowjuicer zo’n extreem positieve indruk?

  • De inductiemotor is héél krachtig; en naast z’n kracht ook slijtvast en fluisterstil;
  • De juicer heeft een ‘big mouth’, dit betekent: appels en sinaasappels kunnen in zijn geheel erin;
  • De schroefpers is zodanig ontwikkeld dat de slowjuicer een heel hoog rendement geeft: veel sap en heel droge pulp; Bovendien is het gebruikte materiaal van de schroefpers, ultem, veilig voor de gezondheid;
  • De opvangbekers zijn van tritan, bpa-vrij;
  • Naast het fijne mesblad, krijg je ook nog een grof mesblad en een mesblad om ijs te maken;

De introductieprijs van deze slowjuicer is, gezien de kwaliteit, ook extreem goed: EUR 299,- (normale prijs EUR 379,-).

De eerste levering van deze slow juicer is bijna in zijn geheel gereserveerd voor het buitenland maar wij hebben voor Greenyourself de hand weten te leggen op een deel van deze voorraad.

Als je je immuunsysteem wilt versterken: bestel de slowjuicer hier zodat je dit weekend met plezier je gezondheid een boost geeft!

print

Geef een reactie