Online kookworkshops Eet je Fit!

Krijg inspiratie en kennis over de relatie tussen vitaliteit en gezond eten vanuit huis!

Wist u dat de gemiddelde Nederlander slechts een basis heeft van 9 gerechten die altijd worden gekookt? Een kwart hiervan serveert zelfs de maaltijden op dezelfde dag! Met onze Kookworkshops Eet je Fit brengen wij hier graag verandering in! Gezond eten doe je onder andere door gevarieerd te eten en juist die variatie ontbreekt vaak in het huidige voedingspatroon. Meer inspiratie in de keuken kunnen we dus goed gebruiken. En wat is er nu leuker dan die inspiratie en kennis op te doen in je eigen keuken! Naast variatie is het in deze tijd extra belangrijk om op je weerstand en energie niveau te letten.

Kookworkshops nu ook online te volgen!
Al jarenlang geven wij kookworkshops aan zowel particulieren als bedrijven. De kookworkshops zijn nu ook online te volgen! Wel zo gemakkelijk, hiermee bereikt u in één keer een grote groep medewerkers. Tijdens de workshops kunnen we ons richten op zowel een vitaal ontbijt, lunch of diner. Ook kunnen de workshops als drieluik gevolgd worden. Daarnaast zijn onze workshops “haal meer energie uit je voeding”, of “no waste, koken met restjes” erg leuk om te volgen. Tijdens elke workshop delen we vitale kennis over voeding in een korte presentatie voorafgaand aan het koken.

Hoe werkt het?
We bepalen samen het tijdstip waarop online de kookworkshop voor uw medewerkers is te volgen. De medewerkers melden zich vooraf aan en ontvangen een link waarmee ze kunnen inloggen in Microsoft Teams. Tevens ontvangen ze een boodschappenlijstje zodat ze vooraf de ingrediënten kunnen aanschaffen. Tijdens de workshop is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Lekker interactief dus!

Vitaliteitsweek
Gaat u binnenkort een vitaliteitsweek organiseren? Of wilt u uw vitaliteitsbeleid op een leuke manier aankondigen? Dan leent een online kookworkshop zich hier uitstekend voor!
De kookworkshops worden gegeven door Krista Boots (Vitaliteitsfactory.nl) en Brenda Bas (https://www.greenyourself.nl). Met veel plezier en enthousiasme zetten zij hun kennis en ervaring in voor de vitaliteit van medewerkers in een bedrijf.

Investering: EUR 499,- (maximaal aantal deelnemers: 50)

Vindt u het ook belangrijk dat uw medewerkers op een leuke manier meer kennis krijgen over gezonde voeding en hun eigen vitaliteit? Meld uw bedrijf aan via een e-mail naar info@greenyourself.nl of vul het contactformulier op de website in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

print

Geef een reactie