Met zijn iconische design en 2 pk-motor is de Puro S een aanwinst voor elke keuken. Deze innovatieve beauty is onze persoonlijke favoriet en mag naar onze mening niet op je aanrecht ontbreken in 2021!

Er zijn een aantal redenen dat deze blender gekroond is tot onze favoriet maar het stijlvolle uiterlijk gaf toch wel de doorslag. De blender is net als alle Bianco di Puro hogesnelheidsblenders van hoge kwaliteit met zijn 6 roestvrijstalen messen en de BPA-vrije 2 Liter kan. De blender is perfect voor de bereiding van verschillende gerechten. Van gezonde smoothies om het nieuwe jaar vitaal te beginnen tot een warme soep om de koude januaridagen door te komen. Maak je graag je eigen meel en/of plantaardige melk op basis van soja-, rijst- of noten? Ook daar is deze blender uiterst geschikt voor! Ook voor het mixen van romige milkshakes en verse sauzen is de blender ideaal.

Een aantal factoren maken deze blender de meest complete en innovatieve blender uit het Bianco di Puro assortiment:

  • de geïntegreerde USB-uitsparing met houder voor je tablet maakt het mogelijk om zowel je tablet op te laden in de blender, als de tablet tijdens het koken in de blender neer te zetten en te gebruiken als digitaal kookboek!
  • Tot slot, bevat deze Puro S de exclusieve stamper T42RL, deze maakt het mogelijk om tijdens de bereiding van je gerechten de temperatuur te meten. Voor degenen die de temperatuur van de gerechten onder de 42 º willen houden, zodat de Raw Food kwaliteit gegarandeerd is, is dit een makkelijk en snelle faciliteit. Zo blijven de belangrijke vitaminen en mineralen behouden.

Laat je inspireren door deze vernieuwende blender en bestel nu met speciale aanbieding van €599 voor €549, mét personal blender ter waarde van €99,-!

print

Geef een antwoord