Jouw allermooiste Sint- of kerstcadeau koop je bij Greenyourself! Deze fantastische slowjuicer is dit jaar aan onze webshop toegevoegd. Een sapmachine die in jouw vitale keuken niet mag ontbreken.

Waarom een slowjuicer?

Wellicht heb je al een blender, dus waarom zou je dan nog een slowjuicer op het aanrecht zetten? Nou, omdat je met een slowjuicer super gezonde sappen maakt. En dan met name groentesappen. Met onze fruitconsumptie gaat het wel goed, maar als je écht aan je vitaliteit wilt werken, dan zul je m.n. écht meer groente moeten gaan eten. Boerenkool, spinazie, pompoen, wortels, rode bieten. Minimaal 300 gram per persoon per dag. Met de juicer lukt dat in een handomdraai en zul je versteld staan van de mogelijkheden en smaaksensaties. Met een vleugje fruit om te zoeten en kruiden kom je tot waanzinnige ‘cocktails’, waar je het hele gezin (ook de kids) mee zult verrassen.

Het sap uit de groente is koudgeperst. Droge pulp komt hierbij vrij. Daar kun je trouwens ook veel lekkers van maken. In onderstaand filmpje laat ik je zien hoe de slowjuicer werkt. Kijk je mee?

print

Geef een reactie