Intermittent Fasting & Leefstijl

Om meer energie te krijgen en een gezond gewicht, zonder op dieet te gaan, kan een intermittent leefstijl bijzonder effectief zijn. Ben je benieuwd wat een intermittent leefstijl is en wat het voor jou kan doen?
Omdat het door de hoeveelheid aan informatie soms lastig te bepalen is wat bij jou past, kun je nu zelf een dagje ervaring opdoen tijdens een wellness experience dag in het prachtige TS health center in Harderwijk. Op vrijdag vrijdag 13 oktober a.s. verzorg ik daar een inspirerende masterclass dag over dit actuele onderwerp.

Tijdens de Intermittent Fasting & Leefstijl Experience dag maak je kennis met de voordelen van Intermittent Fasting en onderga je een aantal ‘hormetische prikkels’ om een fittere en krachtige versie van jezelf te ontdekken.

Het is wetenschappelijk bewezen dat je met een intermittent leefstijl meer energie krijgt. Daarnaast doet het wonderen voor je algehele gezondheid. Zo verbetert het je immuunsysteem, ervaar je minder stress en, heel belangrijk, je wordt er flexibeler van. In feite kun je deze leefstijl zien als een goed werkend ‘vaccin’ tegen de moderne tijd.

Hoe werkt het?

Periodiek vasten vormt de basis van de intermittent leefstijl. En daarnaast leer je om jezelf bloot te stellen aan een combinatie van kortdurende en natuurlijke stressprikkels waardoor je sterker en weerbaarder wordt, zowel fysiek als mentaal. Enkele voorbeelden van deze prikkels zijn: speciale ademhalingstechnieken, koude- en hittetraining en fysieke inspanning, liefst in de natuur.

Tijdens de Intermittent Leefstijl Experience dag wordt je meegenomen in een aantal hoofdelementen.
Zo doe je de eerste ervaringen op met een wandeling in de natuur waarbij we de hypoxia ademhaling toepassen. We leggen je uit wat de verschillende manieren van intermittent vasten kunnen zijn, en ook welke voeding het fijnste past in het ritme van intermittent vasten.
En daarnaast is er een workshop om zelf een vitale lunch te bereiden waarbij we o.a. gebruikmaken van een hogesnelheidsblender.

Het programma ziet er als volgt uit (09.30 – 17.00);

  • Ontvangst
  • Presentatie ‘Voeding & Vasten’
  • Deel 1: Masterclass Intermitting & Lifestyle
  • Wandeling in de natuur met hypoxia ademhaling
  • Workshop hoge snelheidsblender (dit is tevens het lunchmoment)
  • Rest to Digest – Ontspan sessie
  • Deel 2: Masterclass Intermitting & Lifestyle
  • Detox Voetenbad
  • Detox Borrel met Kombucha Champagne

Deze Experience dag gaat door vanaf 4 deelnemers.

Deze Experience dag is informatief en inspirerend. Je wordt ook zeker (een klein beetje) uitgedaagd zodat je de Experience met een trots en blij gevoel zult afsluiten. Uiteraard is voldoende gelegenheid om tijdens de masterclass al je vragen te stellen.  

En….. je gaat niet met lege handen naar huis:
Aan het einde van de dag ontvang je een goodiebag met o.a. het boek van Greenyourself, speciale door de orthomoleculaire therapeute aanbevolen supplementen van TS Health en een paar heerlijke verwenproducten. Deze goodiebag heeft een waarde van meer dan Euro 100,00!

Spreekt deze optimale wellnessdag je aan? Schrijf je dan hier in!

 

print

Geef een reactie