Cadeaubon voor meer vitaliteit

Gezondheid is onbetaalbaar. En tegelijkertijd is een goede gezondheid het mooiste kado dat je de ander en jezelf gunt. Maar als het onbetaalbaar is, kun je het dan wel kopen? Wij beantwoorden dit graag bevestigend met ons initiatief voor: De GreenYourself Cadeaubon

Met een GreenYourself Cadeaubon kan de ontvanger een keuze maken voor een kado dat bij hem of haar past. Wil je zelf vitale voeding maken op een snelle manier? Kies dan voor het Greenyourself receptenboek en bekijk de verschillende hogesnelheidsblenders die we aanbieden. De verschillende merken blenders werken, ieder in hun klasse, geweldig en zijn een eye-catcher op je aanrecht. Daarnaast zijn we voorstander van de slow-juicer voor het maken van gezonde sappen. Of heb je wellicht een moestuin en wil je je overvloedige oogst op een gezonde en duurzame manier conserveren? Daar bieden we een mooie droogoven voor aan. Ook ‘niet-materiële’ kado’s zijn tegenwoordig heel geliefd: een persoonlijke coaching bijvoorbeeld of een voeding- en leefstijlanalyse. En waar Greenyourself met name om bekend staat: onze inspirerende workshops op Landgoed Jagtlust!

Wat je ook kiest bij Greenyourself, alle kado’s hebben één ding gemeen: je gaat je er beter door voelen. Sterker ook, doordat je lichaam sterker wordt. Fysiek maar ook mentaal.

De GreenYourself Cadeaubon is te besteden in de webshop van greenyourself.nl aan een GreenYourself workshop, een produkt of een persoonlijke coaching op het gebied van voeding.De Cadeaubon is 1 jaar geldig vanaf de datum van afgifte en niet inwisselbaar voor contant geld.

print

Geef een reactie