INTERMITTENT FASTING & LEEFSTIJLWEEK

Tijdens de Intermittent Fasting & Leefstijl Training worden de meest vitale processen in je lichaam op een positieve manier beïnvloed. Het programma ligt in het verlengde van het al bekendere intermittent fasting: meer voedingsrust door periodiek te vasten. Het gaat in deze week niet alleen om voeding (Fasting) maar ook om een verandering in leefstijl.

Als je het gevoel hebt dat je op dit moment niet de fitste versie van jezelf bent dan kan de Intermittent Fasting & Leefstijlweek daar tastbaar en meetbaar verandering in brengen.

Ontdek de voordelen van een Intermittent Leefstijl en ga deze zomer van 26 juni – 2 juli met ons mee naar het mooie landgoed Can Portell in het noorden van Spanje. Hier bevindt zich de door de Nederlandse Debbie de Jong gerunde B&B 1,2,3 Olé waar jij in 1 week tijd een complete reset geeft aan je gezondheid en vitaliteit!

Wat kun je verwachten van de Intermittent Fasting & Leefstijlweek?

  • je krijgt een gegarandeerde vitaliteitsboost
  • je verbetert het immuunsysteem
  • je ervaart minder stress
  • je verbrandt makkelijker vet, fijn als je af wilt vallen
  • je leert bewuster en gezonder te eten
  • je leert je lichaam beter kennen
  • je ziet een gegarandeerd positief en meetbaar resultaat
  • je zit in 1 week beter in je vel

De Engelse uitdrukking: “If it does not kill you, it will make you stronger” vormt de basis van het principe van de Intermittent Fasting & Leefstijl Training. Door jezelf aan een combinatie van zogenaamde ‘hormetische’ prikkels bloot te stellen word je sterker en weerbaarder, zowel fysiek als mentaal. Je lichaam voelt schoner, ontstekingen verminderen of verdwijnen en je wordt flexibeler. Dit laatste zorgt ervoor dat je ook makkelijker beslissingen kunt nemen. Enkele voorbeelden van deze hormetische prikkels zijn: koude- en hittetraining, intermittent vasten, intermittent drinken, fysieke inspanning door middel van duur- en spiertrainen en speciale ademhalingstechnieken (o.a. de ‘Wim-Hof’ ademhaling).

UITSTEKEND ETEN

De specifieke voeding tijdens de Intermittent Fasting & Leefstijl Training is niet alleen erg lekker maar ook vers, gevarieerd en voedend in plaats van alleen vullend. Hierdoor zul je minder aandrang naar (ongezond) eten ervaren. Dit in combinatie met de andere hormetische prikkels tijdens de training brengt je weer thuis bij de fitte en krachtige versie van jezelf. Een belangrijk onderdeel tijdens een Intermittent Leefstijlweek is Intermittent Vasten. Bij Intermittent Vasten eet je minder maaltijden. Op de momenten dat je wél eet, is het heel belangrijk om te weten wát je dan het beste kunt eten. Met de juiste voeding schakelt je lichaam tijdens Intermittent vasten namelijk over van suikerverbranding naar vetverbranding. Je krijgt daardoor veel meer energie, als je dus de juiste voeding eet! Verder is er yoga, wandelen we met regelmaat en hebben we enkele leuke verrassingen in petto. Kortom genot ten top onder de Spaanse zon!

DATA EN KOSTEN

De prijs is inclusief 6 overnachtingen (gedeelde kamer) alle maaltijden, alle ondersteuning en activiteiten Olv Brenda & Krista. Prijs is exclusief vervoer naar en in Spanje, maar kan wel in overleg geregeld worden. Adviesvlucht Transavia zondagavond 26 juni uit Amsterdam met Transavia naar Gerona 19.45u vertrek  en terug op zaterdag 2 juli, 8.50u vertrek uit Gerona naar Amsterdam. Er is een beperkt aantal 1 persoons-accommodaties. Klik hier om te boeken.

Voor meer info over B&B 1,2,3 Olé in Can Portell klik hier.

print

Geef een reactie